Bedrijven en overheid

MVD All Paints richt zich tot bedrijven en overheden voor het realiseren van schilderwerken, vloerbekleding en interieurafwerking. Werken met MVD All Paints garandeert een snelle inzetbaarheid van onze vakmensen, de kwalitatieve afwerking van uw werken en een vlot verloop van de planning. Bij al uw werken heeft u slechts één aanspreekpunt, waar u terecht kan met al uw vragen. Wij bewaken de planning en coördinatie van uw werken en zorgen voor een prima prijs kwaliteit.

Hierbij bieden we u het totaalpakket: We zorgen voor de nodige interieur afwerking in samenwerking met onze partners, zetten onze vakmannen aan het werk voor het schilderen van zowel binnenmuren als het schilderen van gevels en plaatsen vloerbekleding die perfect aansluit bij uw wensen. Onze professionele vakmannen zorgen steeds voor een nette afwerking van alle afwerken.

MVD All Paints voert schilderwerken, vloerbekleding en interieurafwerking uit in de regio tussen Leuven en Hasselt: Diest, Tienen, Aarschot, Lummen, Sint-Truiden…

Wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om MVD All Paints te contacteren.

Maak een afspraak, wij komen steeds ter plaatse om een correcte offerte te kunnen opmaken.